Γνωριμία

Καλώς βρεθήκαμε!

Σας καλωσορίζω στο διαδικτυακό μου σημειωματάριο.

Η αγάπη μου για την φύση, την παράδοση και τις τέχνες, είναι ο βασικός λόγος δημιουργίας αυτού του blog. Αποτελούν στοιχεία ζωογόνα και φωσφόρα για τον άνθρωπο και η απομάκρυνσή μας από αυτά, μόνο δεινά μπορεί να προκαλέσει. Η “μαγεία” που εμπεριέχουν είναι κάτι που όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε βιώσει. Ελπίδα μου, η επανασύνδεση και η ταύτιση μαζί τους.

Η ενασχόλησή μου με την ορειβασία, τους παραδοσιακούς χορούς, το θέατρο, την γραφή, το διάβασμα, τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες, είναι κάποιοι από τους τρόπους να έρχομαι σε επαφή μαζί τους, να τα κατανοώ και να τα σέβομαι.

 Τα κειμενάκια μου και όλες οι δημοσιεύσεις που θα κάνω, ευελπιστώ να είναι ψυχαγωγικά και να φέρουν σε όσους τα διαβάσουν χαλάρωση, έμπνευση, δημιουργικότητα και όλων των λογιών τα καλά συναισθήματα.

Περί ονομασίας του blog:

Σίβυλλα στην αρχαιότητα, λέγονταν γυναίκες οι οποίες κατείχαν μαντικές ικανότητες. Δεν είχαν σχέση με τα μαντεία, οπότε δεν έδιναν χρησμούς επί πληρωμή, ούτε απαντούσαν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.  Προφήτευαν σε ανυποψίαστο χρόνο, όταν έρχονταν σε έκσταση και σε επικοινωνία με τους θεούς.

Αρετή Νασιάκου

2 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *